8:41 pm - Tuesday July 28, 2015

28.01 Pronostic pariu Italia Serie B

21:45  Empoli – Varese

   Intalnirea dintre Empoli si Varese este prima a etapei a 24-a din Serie B. Meciul este unul foarte echilibrat, intrucat se intalnesc echipa aflata la mijlocul clasamentului si o echipa care se afla pe locurile fruntase. In general echipele de la mijlocul clasamentului, atuci cand joaca cu echipe aflate la promovare se multumesc cu un rezultat de egalitate, important pentru ele fiind sa nu piarda meciul. Partida poate fi urmarita live, in format video, daca aveti un cont deschis la Bet365.
   Empoli este o echipa care a jucat multa vreme in Serie A, insa in acest sezon si-a propus doar ramanerea in divizia a doua. In prezent se afla pe locul 11 cu 29 de puncte, la o distanta de 5 puncte de ultimul loc care duce in play-off (dar sa nu uitam ca Empoli are un meci mai putin disputat fata de echipele aflate pe locurile 1-6), iar in meciurile de pe teren propriu a inregistrat 4 victorii, 5 rezultate de egalitate si 2 infrangeri. Cele mai multe rezultate ale gazdelor sunt remizele, deci si in acest meci este posibil un rezultat de egalitate. In ultima partida Empoli a invins pe teren propriu pe Frosinone cu 2-1, asa ca un rezultat de egalitate nu ar supara pe nimeni.
   De cealalta parte, Varese este surpriza placuta a primei jumatati a campionatului (pe langa mare surpriza Novara), ea aflandu-se pe locul 4 cu 39 de puncte. Aceste doua echipe, Novara si Varese, sunt 2 echipe nou promovate, iar in acest moment au un cuvant important de spus privind ocuparea unur locuri care permit promovarea. In meciurile din deplasare, oaspetii au 4 victorii, 4 rezultate de egalitate si 4 infrangeri, golaveraj perfect egal, 11-11. In principiu Varese a castigat la echipele din subsolul clasamentului, a remizat cu cele de la mijloc si a pierdut cu cele din frunte. Sa nu uitam ca doar primele 2 locuri permite accederea directa in Serie A, pe cand locurile 3-6 duc in play-offul pentru promovare. In acest conditii, cei de la Varese au cert ca obiectiv ocuparea a cel putin a unui loc care sa duca in play-off.
   Avand in vedere ca Varese este o echipa nou promovata, cele doua echipe nu au avut ocazia sa se intalneasca prea mult, singura lor intalnire din ultimii ani a fost in turul acestui sezon, cand scorul a fost de 0-0. Cele doua echipe sunt unele cu cele mai multe remize din acest sezon, Empoli dupa primele 22 de meciuri a adunat un numar de 11 remize, pe cand Varese dupa primele 23 de meciuri are un numar de 9 remize.
   Echipa oaspete are o prestatie excelenta in acest sezon si chiar daca dupa calculele hartiei este favorita in acest meci, cred ca se va multumi cu un punct, care o mentine in partea superioara a clasamentului. Ne asteptam la un meci inchis, fara multe faze de poarta, ambele echipe cautand sa nu primeasca gol, iar un scor alb este destul de probabil in acest meci, chiar daca in opinia bookmakerilor caselor de pariuri sportive, gazdele pornesc usor favorite.

Pronostic: X
Cota: 2,90
Agentia de pariuri: Bet365

Din categoria: Pronosticuri

Nici un comentariu.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logged in to post a comment.