1:59 am - Friday July 31, 2015

28.01 Pronostic pariu Portugalia Cupa

22:30  Academica de Coimbra – Vitoria Setubal

   Ultimul meci din faza sferturilor de finala ale Cupei Portugaliei va avea loc in aceasta seara de la ora 22:30, si va pune fata in fata doua formatii din prima liga portugheza: Academica de Coimbra si Vitoria Setubal. Aceasta competitie este printre putinele sanse ca aceste doua echipe sa ajunga intr-o competitie europeana in acest sezon, si cu siguranta ca vor incerca sa joace cat mai prudent, lucrul cel mai important fiind acela de a nu primi gol. Calificarea in faza semifinalelor se va decide intr-o singura mansa, care se va disputa pe arena celor de la Academica, “Cidade de Coimbra”.
   Acest meci se joaca in sistem eliminatoriu, iar in acest fel orice pas gresit ii poate costa ratarea calificarii in semifinala. Cele doua formatii se afla in partea inferioara a clasamentului, luptandu-se pentru salvarea de la retrogradare. Academica se afla pe locul 11 cu 19 puncte la o distanta de 9 puncte de retrogradare, in timp ce Setubal se afla pe locul 13 cu 17 puncte. Gazdele au disputat 3 tururi pentru a ajunge in faza sferturilor, eliminind in primul tur formatia FC Casarense cu scorul de 2-1, in turul 2 formatia Beira-Mar cu scorul de 2-0, iar in faza optimilor, formatia Madeira, cu scorul de 3-1. De partea celalalta, oaspetii din acest meci au intalnit in primul tur formatia Gil Vicente, pe care au eliminat-o in deplasare cu scorul de 2-1, in turul 2 au intalnit tot in deplasare formatia Maritimo, pe care au eliminat-o cu scorul de 2-1, iar in faza optimilor au intalnit pe cei de la Sporting Lisabona, pe care i-au eliminat tot cu acelasi scor, reusind una din cele mai mari surprize ale competitiei, eliminind o mare favorita.
   In ultimele intalniri directe din ultimii ani, de 5 ori a castigat Academica, de 2 ori a fost remiza si de 3 ori a castigat Setubal. In meciurile din acest sezon Academica are 4 remize in primele 17 meciuri, pe cand Setubal are 5 remize. Cele doua echipe au un lot destul de apropiat valoric, lucru aratat nu doar de pozitiile din clasament ci si de golavaraj, acolo unde Setubal are -10, iar Academica are -7.
   Cred ca vom asista la o partida extrem de echilibrata, intre doua formatii de valori aproximativ egale, care vor aborda aceasta intalnire cu o maxima prudenta. Nici una dintre echipe nu cred ca va risca sa piarda calificarea, jucand totul pe cartea atacului. Pentru aceasta partida am ales ca pronostic un rezultat de egalitate la sfarsitul celor 90 de minute de joc, miza foarte importanta a acestui meci urmand a-si pune amprenta pe jocul ambelor formatii, ambele abordind meciul cu extrema de multa prudenta.

Pronostic: X
Cota: 3,20
Agentia de pariuri: Bet365

Din categoria: Pronosticuri

Nici un comentariu.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logged in to post a comment.